Четвер, 10.07.2025, 02:50
Вітаю Вас Гість | RSS
ПНЕВМАТИКА & ФЛОБЕР / Під патрон Флобера
Головна | Про пістолет Макарова під патрон Флобера який повинен бути - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Про пістолет Макарова під патрон Флобера який повинен бути
S_t_a_l_k_e_r_Дата: Середа, 09.10.2024, 01:51 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Про пістолет Макарова під патрон Флобера інформації маса і говорити про це вже немає сенсу - описувати його ТТХ однозначно безглуздо.
Але сьогодні хотілося б зупинитися на моделі, яка потрапила мені в руки на базі саме оригінального пістолета Макарова, тобто з бойового пістолета було створено пневматичний аналог, на базі якого створено пістолет під патрон Флобера. Чому я акцентую на цьому увагу - тому що на сьогоднішній день на ринку зброї України повно моделей ПМФ, які були створені на базі пістолета МР 654к 28 серії бойовому Макарову, що не має жодного відношення.
Ця ж модель, що у мене в руках - це ПМФ, створений на базі пневматичного пістолета 32 серії МР 654 до, який у свою чергу до переробки під калібр 4,5 мм був бойовим пістолетом Макарова.

Ця модель ПМФ має бакелітову рукоять як і на бойових ПМах та вузьку раму.
На що перше хотілося б звернути увагу на форму затвора, на першій фотографії затвор ПМФ на базі оригіналу ПМ.

на наступному фото затвор пневматичного пістолета МР 654 28 серії, на базі яких роблять більшість ПМФ, повно яких в ормагах.

Також якщо подивитися на "бороди" затворів, на фото нижче зліва правильна "борода" оригінального бойового пістолета Макарова.

Наша модель має дуту оригінальну затримку затвора.

Далі оглянемо прицільні пристрої, на нашому екземплярі широкий.
У нашого екземпляра широчений цілик і широка смуга антивідблиску на завторі.

На порівняльному фото нижче наш екземпляр праворуч і на фото явно видно відмінності.

Затвор нашого ПМФ має виріз під викидач, у нашому екземплярі вварений пиляний викидач бойового ПМ.

ПМФ, який у мене в руках, має акуратну фігурну спускову скобу і тонкий фігурний спусковий гачок. (оригінал зверху на фото)

Загалом я постарався донести читачеві цієї теми низку ньюансів для вибору правильного ПМФ, створеного на базі бойового пістолета Макарова, на українському ринку зброї під патрон Флобера таких екземплярів зараз мало, переважно це переробки з пневматичного пістолета МР 654 28 серії, яка має широку , вузький антивідблиск, затвор з вирізом фрезерованим під викидач.
Для зручності невеликий порівняльний відеооглядач

Також з нашим екземпляром було проведено стрілецький тест

З тесту видно непогану початкову швидкість польоту кулі цього екземпляра.
Загалом будь-якому покупцеві, який шукає ПМФ на базі бойового ПМ хотілося б порадити звернути увагу на оголошення вторинного бу ринку зброї під патрон Флобера, тож є велика ймовірність знайти аналогічний цьому огляду екземпляр.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025